Erőmerítő

"Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: (...) annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van." /Wass Albert/

Címkék

Utolsó kommentek

Élményekről, tanultakról, hangokról, illatokról, ételekről, emberekről.

2011.08.30. 00:14 SzabóZsófi

Hogy s mint Tianjin

Kínába utazom.

10,5 hónapos tanulmányi ösztöndíjat nyertem a Tianjin Foreign Studies University-re. Tianjin "vicino a Beijing", Pekingtől nem messze, kb 120 km-re van, 30 perc mágnesvonattal. Tianjin (天津- ejtsd: Tiencsin) egy 12 millió fős "kis"város.

Térkép, arra az estere, ha valaki utánam jönne, mert gyertek ám, biztos szép, könnyű odatalálni, pirossal bekarikáztam, világtérképeken csak kb. 10cmnek látszik a távolság Budapest és Tianjin között, nincs messze, tessék jönni és nem törődni a 10 órás repülőúttal és a sok-sok kilométerrel! :)

 

Legközelebb már Ázsiából jelentkezem. ÚúÚ!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tianjin.blog.hu/api/trackback/id/tr783189508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivók Mariann 2011.09.05. 03:32:18

Zsó, máris mennyi minden történt Veled! A képek és a beszámolók alapján mindenki megnyugodott......Kíváncsian várom a beszámolódat az első órádról.
A portásnénit értetted?
süti beállítások módosítása