Erőmerítő

"Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: (...) annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van." /Wass Albert/

Címkék

Utolsó kommentek

Élményekről, tanultakról, hangokról, illatokról, ételekről, emberekről.

2011.09.25. 06:31 SzabóZsófi

made in ...

? Blogot írok.

Da hu tong, Tianjin egyik híres piaca. Lehet itt kapni ruhát, cipőt, lakberendezési tárgyakat, szőrmét, körmöt!, ékszereket, táskát, tehát (a szartól repülőig) mindent.

A képen balra sárgadinnye árus, még nem próbáltam, de azt mondják finom. Jobbra kéregető kisgyerek, szembe meg a piac bejárata.

 

 

 

 

 

 

 

Balra Adivon, a világmárka, Adidas szerű logóval, jobbra a menő Playboy cipő, mindenki álma.

 

 

Calvin Klein alsónadrág, "cuki" macikkal.... :D

 

 

 

 

 

 

Személyes kedvencem. BWM, a kép magáért beszél.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alsóneműárus férfi, piros bugyival a kezében alszik a piac egyik utcájának a közepén.

 

 

 

 

Hol a nap, ott a nap, nem látjátok? Ott a harmadik háztömb felett! Én sem látom...

Orosz. Írd oda kiejtés szerint is, a cirill betűk még nem mennek. Nyika magyarázza, hogy milyen szituációban alkalmazhatom ezeket a szavakat. Később több sárga és kék cetli díszítette a plazmatévénket. Sárgákon magyar, kínai, kékeken orosz szavak. 

 

Paaaark, Renmin Gongyuan (人民公园). Pesten is van néhány szép park és ha ott vagyok mindig arra gondolok, hogy de jó lenne ilyen szép hely közelében lakni. Hát most ott lakok 5 perc innen. :)

A lány kifesti a fiút, hát nem szépek? :)

 

Hahóóó :) igen, az én vagyok.

Ha majd jöttök elmegyünk ide, jó?! Ehhez a látványhoz képzeljetek hozzá harmonikahangot, relaxáló, 70 év felettieket, nappal szitakötőket, este denevéreket. (jajj már videóm is van, csak nem tudom feltölteni)

Helló Lányok!

Sok volt a szerelmes pár, mondjuk remélem ez a két fiú csak barát.

 

Én és új barátocskám a cápa. Kéne egy cápali a szobánkba, hogy Baltazár ne legyen egyedül napközben. Megfontolandó beruházás...

Miközben a blogom írtam meghallgattam egy 2 oldalas orosz verset, amit Nyika írt, azt mondta tudja, hogy nem értem, de azért jó lenne ha meghallgatnám. Jó volt. Emberekről szokott verset írni, ez épp a 3 napja megismert fiúról szólt.

 

Megyek vissza a tanulnivalómhoz.

Még mindig meg vagyok fázva.

 

2 komment

2011.09.19. 08:35 SzabóZsófi

Ide küldhetitek!

Ide küldhettek nekem levelet, csomagot, sok szépet és jót, napsütést, kék eget, csillagokat, kényelmes párnát, puha matracot, konyhát (mert az még mindig nincs)! :) Amit akartok! Feladhatjátok magatokat postán, én erre gondoltam, szóval:

 

INTERNATIONAL EXCHANGE CENTER

1220 SZABÓ ZSÓFIA

No. 117. MA CHANG ROAD

HEXI DISTRICT

300204

TIANJIN

CHINA

 

 

Almát ne küldjetek, az még a taxiban is van. :)

1 komment

süti beállítások módosítása