Erőmerítő

"Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: (...) annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van." /Wass Albert/

Címkék

Utolsó kommentek

Élményekről, tanultakról, hangokról, illatokról, ételekről, emberekről.

2011.11.30. 12:14 SzabóZsófi

Süssünk, süssünk...

...valamit, azt is megmondom, hogy mit.

Legyen mondjuk hús: kacsa, marha, disznó, minden mi jó, édes krumpli, hagyma, és sok fajta szósz.

Lássuk:

Ja! Azt elfelejtettem mondani, hogy mindezt az asztal közepén kell! :) Tehát első lépés gyártsunk egy lyukat az asztal közepére. Tegyünk bele szenet, tegyünk rá egy "sütőfelületet" és mehet is a móka.

Az eredmény igazán élvezetes. Jó dolog a sütögetés. De külön pálcikát használjatok a nyers és külön a már sült húshoz, hogy kaja után senkinek se fájjon a poci.

Itt sülnek a szép kis húúúúúsok.

Lánykákkal. Annyi minden volt az asztalon. Nagyon finom fajta krumpli volt, egyet le is ejtettem véletlen az asztalra és mindenki felszisszent. De mint kiderült csak azért, hogy nehogy felegyem az asztalról és nem azért amiért én (mert a falatot sajnáltam :D).

Jó volt, hatan voltunk. PingYu benne van sokféle klubban, ők valamilyen olyan klub tagjai, ahol segítenek vállalatoknak, önkormányzatoknak, iskoláknak, mindenkinek aki szeretné. PingYu az egyik projekt vezetője és ők a projekt tagok. Én meg csak valahogy a képbe kerültem. :D

Tegnap felvettem, ahogy Yu felolvas 6 szöveget, amik kellenek beszéd vizsgára és megmagyarázott 25 nyelvtani szót. Szóval kitett magáért. Ezek és a vaskos olasz könyvem kísérnek majd a 26 órás vonatúton Hong Kong felé. Diána pajtásnével megyünk, helyi idő szerint holnap, hajnali 3:18 perckor indulunk és a Télapó szánján repülünk vissza 6-án. Bár erre nem jár a Mikulás, szóval inkább készültünk repülőjeggyel, de csak a biztonság kedvéért.

Szemléltetés:

Hong Kong utáni viszont látásra!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása