Erőmerítő

"Örvendj a hóvirágnak, az ibolyának és a búzavirágnak. Az erdő csöndjének. Ha egyedül vagy: (...) annak, hogy nem kell egyedül légy. Vágyódj arra, amit a holnap hoz, és örvendj annak, ami ma van." /Wass Albert/

Címkék

Utolsó kommentek

Élményekről, tanultakról, hangokról, illatokról, ételekről, emberekről.

2012.06.05. 14:44 SzabóZsófi

kalligráfia és a híres cserépdarab

Úgy szeretem a kalligráfiát, megnyugtat, kikapcsol és olyan hihetetlen harmónia érzésem van, amikor valaki mást látok gyönyörűen "festeni". :) A kalligráfia tanár az utolsó órák örömére megajándékozta az órák oszlopos tagjait, Eikot, Andreat és engem.

1_2.jpg

12..jpg

13.jpg

Na kezdődjön a cserépdarab története. A gyereknap alkalmából az iskolai rendezvényen ingyenes múzeum belépőket osztogattak, így mi is kaptunk belőle, japán barátainkkal együtt. Lássuk milyen volt a cserépmúzeum:

2_1.jpgA múzeumban ezt a csengő követ is meghallgattuk, tényleg cseng, menjetek el, nézzétek meg!

22.jpgés akár az Édesszüleinknek is hazatelefonálhattunk :D Takuma és Ban próbálkozását láthatjuk

23.jpgDián és rajtam kívül nem volt más fehér, nagyrészt japánok és néhány kínai volt a múzeumban. Kicsit megbomlottunk a japikkal és tanakodtunk, hogy hogy érhet ennyit egy egy cserépdarab, mikor hirtelen megszólított a múzeum tulaj, már azt hittem letol, a susmorgásért, de nekem ajándékozott egy értékes kék-fehér cserépdarabot, mindenki nagy ámulatára. Aztán a lelkemre kötötte, hogy csináltassak belőle nyakéket, majd következett a fotózkodás. A körülöttem álló kínaiak nagyon csodálkozva nézték ajándékomat és mondogatták, hogy ez igazán nagyon értékes és antik, úgyhogy vigyázzak rá.

:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tianjin.blog.hu/api/trackback/id/tr434810193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása